Ευχαριστήριο μήνυμα Χρήστου Καραμάνου

0
309

Ευχαριστήριο του νέου δημοτικού συμβούλου Φαρκαδόνας Χρήστου Καραμάνου
Μετά από μια μικρή παύση από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας, επιστρέφω την 1η Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Φαρκαδόνας. Σ΄ αυτό το γεγονός, της επιστροφής μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα συμβάλατε όλοι εσείς, οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Φαρκαδόνας, Οιχαλίας, Πελινναίων που με στηρίξατε με την ψήφο σας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η εμπιστοσύνη όλων όσων με στήριξαν με γεμίζει αφενός χαρά για την επιτυχία μου, αφετέρου ευθύνη απέναντι στο σύνολο των δημοτών για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τα προβλήματα του Δήμου και της συνδημοτών μου, να υπεραμυνθώ της συνεργασίας στις περιπτώσεις εκείνες που θα ωφελήσει για το καλό της περιοχής μας. Δεσμεύομαι ότι δεν θα κλείσω τα μάτια, δεν θα σωπάσω, δεν θα συμβιβαστώ με κανένα και με τίποτα, αν αντιληφθώ οτιδήποτε μεμπτό που θα εξυπηρετεί προσωπικές-ατομικές φιλοδοξίες, και δεν θα στηρίζεται στην κοινωνική προσφορά.

Οφείλω να ευχαριστήσω λοιπόν δημόσια όλους τους συνδημότες που με στήριξαν, την οικογένεια μου, την επικεφαλής του συνδυασμού Ελένη Χαλβατζά, καθώς επίσης και το σύνολο των συνυποψηφίων μου για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.