Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φαρκαδόνας

0
248

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, εθελοντική αιμοδοσία , τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Υπεύθυνος ιατρός ήταν ο κ. Νικόλαος Τσικρίτσης και διαχειρίστρια της αιμοδοσίας η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Ελένη Στεργίου Μπότη η οποία είναι και η πρόεδρος της τράπεζας αίματος του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στην διαδικασία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνας Αγναντής με τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κοσμά , το στέλεχος του κέντρο κοινότητας κυρία Δήμητρα Παπαστεργίου και τον προϊστάμενο του τμήματος προγραμματισμού κ. Κώστα Ασίκη.

Ο κ. Αγναντής ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση της αιμοδοσίας και ιδιαίτερα τους εθελοντές συμπολίτες και συμπολίτισσες οι οποίοι προσήλθαν στο Δημαρχείο και προσέφεραν αίμα , στην σημαντική αυτή κίνηση σε μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η σημασία της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού είναι τεράστια και ο Δήμος Φαρκαδόνας στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις προς όφελος της κοινωνίας .

Ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι εργάστηκαν με διάθεση για προσφορά , για την συγκέντρωση του αίματος.