Την Δ.Κ. Σερβωτών επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου

0
249

Την Δημοτική Κοινότητα των Σερβωτών επισκέφθηκε την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φαρκαδόνας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Αγναντή .

Ήταν επίσης μαζί του, οι Αντιδήμαρχοι κυρία Ειρήνη Κακαϊτσα (Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, παιδείας, υγείας, ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος), ο κ. Ευάγγελος Κοσμάς (Αντιδήμαρχος καθαριότητας, πρασίνου, αγροτικής και τοπικής οικονομικής ανάπτυξης) και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Κουκώνης.
Τους εκπροσώπους του Δήμου, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Σερβωτών και τοπικός σύμβουλος κ. Θωμάς Θωμόπουλος .
Πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός καθώς γιόρταζε το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Σερβωτά (ο εκκλησιασμός έγινε στον Άγιο Νικόλαο για να τηρούνται οι αποστάσεις λόγω του κορονοϊού).
Από το πρωϊ της Δευτέρας, συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν γενικό καθαρισμό της πλατείας της κοινότητας , κόψιμο χόρτων και αποψίλωση-κόψιμο κλαδιών των δέντρων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κοσμά, ο οποίος τόνισε πως η υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου, θα συνεχίσει τον καθαρισμό για αποκατάσταση σε όλες τις κοινότητες του Δήμου για λόγους δημόσιας υγείας , για λόγους ασφάλειας των πολιτών όπως και για λόγους αισθητικής της καλής εικόνας των δημόσιων χώρων των κοινοτήτων.
Ακολούθησε συνάντηση με κατοίκους της κοινότητας οι οποίοι έθεσαν διάφορα ζητήματα . Ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, άκουσαν τα αιτήματα που εξέφρασαν οι κάτοικοι . Τόνισε ο κ. Αγναντής, πως αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τις δυσκολίες , διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος και ο Δήμος γενικότερα, θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα παρέχει κάθε βοήθεια στο μέτρο του εφικτού.