Άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Γερμανία η Xiaomi

0
248

Η κινεζική εταιρία  ηλεκτρονικών ειδών Xiaomi , η οποία είναι κυρίως γνωστή για τα smartphone και τα φορητά της, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Γερμανία.

Μεγάλη ουρά σχηματίστηκαν στην παλιά πόλη του Ντίσελντορφ την Πέμπτη. Ο λόγος για αυτό ήταν το άνοιγμα του πρώτου Mi-Store του κινεζικού τεχνολογικού γίγαντα Xiaomi, το οποίο προσέλκυσε πελάτες με ειδικές εκπτώσεις.

Ο Διευθυντής Παγκόσμιου Δημοσίου Δημοσίων Σχέσεων της Xiaomi, Jacques Xiang Li, ανακοίνωσε το 2019 ότι η Xiaomi θα ήθελε να λειτουργεί μακροπρόθεσμα το δικό της κατάστημα. Έτσι, το Ντίσελντορφ ξεκινά τώρα στη Γερμανία
Εκτός από τα smartphone, το Mi-Store 120 τετραγωνικά μέτρα πωλήσεων διαθέτει επίσης ηλεκτρονικά σκούτερ, έξυπνες τηλεοράσεις και δρομολογητές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και θήκες ταξιδιού.

«Μόνο στη Γερμανία προσφέρουμε σήμερα περίπου 120 προϊόντα και πολλά άλλα θα ακολουθήσουν. Αυτή η δομή λιανικής και ο αριθμός των διαθέσιμων προϊόντων δείχνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καινοτομίες σε όλους στη Γερμανία στις χαμηλότερες τιμές », δήλωσε ο Alan Chen Li, Country Manager Germany της Xiaomi, πεπεισμένος για την εισαγωγή του καταστήματος εκτός σύνδεσης σε δελτίο τύπου.