Ευχαριστήριο Σπύρου Αγναντή

0
299

Ο Σπύρος Αγναντής εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος συγκεντρώνοντας 675 σταυρούς

Φίλες και φίλοι συνδημότες, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου.

Να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη στήριξη που μου παρείχατε ώστε να έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση δίνοντας σε μένα το εισιτήριο εισόδου στον δήμο Φαρκαδόνας με ένα ιδιαίτερα τιμητικό αριθμό σε σταυρούς προτίμησης.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή» και αυριανό δήμαρχο όλων των δημοτών κ. Γιάννη Σακελλαρίου καθώς και τους συνυποψηφίους μου, για αυτή τη δημιουργική περιπέτεια και τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλους τους προηγούμενους μήνες, σε μία συλλογική προσπάθεια γεμάτη υπευθυνότητα, συνεργασία και μεγάλη διάθεση για προσφορά.

Με αίσθημα ευθύνης θέλω να δηλώσω ότι μια νέα εποχή για το δήμο Φαρκαδόνας ξεκινά. Με γνώμονα την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας, δεσμεύομαι να αγωνιστώ με ειλικρίνεια και συνέπεια για την ενότητα, την πρόοδο όλων των δημοτικών διαμερισμάτων και για όλους τους δημότες, χωρίς καμιά διάκριση.

Μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί ενωμένοι μπορούμε.

Με εκτίμηση

Σπύρος Αγναντής