Διήμερο γιορτής για Ι.Μ.Γ.Θ. Ορφανού Οιχαλίας 15

0
303

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε και φέτος στο γνωστό πια Μοναστήρι Οιχαλίας το διήμερο 7 -8 Σεπτέμβρη -άλλα αριθμός πολλή μικρότερος από ότι βλέπαμε τα τελευταία 5 χρόνια-

Την Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε με λαμπρότητα και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια ο Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αρχιμ. Χρυσόστομου Νάση πλαισιωμένος από τους Ιερείς της μητροπολιτικής περιφέρειας π. Ευάγγελο Γιώτα, π. Δημήτριο Χασιώτη, π. Ελευθέριο Δάσσιο, π. Αναστάσιο Γκαβοτζίμα, π. Βασιλείο Μαυραποστόλου, π. Αλέξανδρο Κακαδιάρη, π. Βασίλειο Χιώτη, π. Νικόλαο Χανίκα καθώς και του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Γ.Θ. Ορφανού π. Δωρόθεου.

Τον Μέγα Εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ Κώστας Σκρέκας, Ηλίας Βλαχογιάννης και Θανάσης Λιούτας καθώς και σύσσωμη η Δημοτική αρχή με την παρουσία του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Κοσμά, του Αντιδημάρχου Καθαριότητος και Πρασίνου κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, του Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Πέλιννα» κ. Κώστα Κοκκινίδη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Καραμάνου και των δημοτικών συμβούλων Ελένη Στεργίου Μπότη και Γιάννη Μέμηλα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που από νωρίς έφτασαν στο “Ορφανό” να πιάσουνε θέσεις  να ανάψουν φωτιές να ψήσουν..να πιούν και να γλεντήσουν περνώντας μια ευχάριστη βραδιά

Φυσικά πρέπει να σημειώσουμε ότι ανήμερα της γιορτής έγινε πάλι χαμός μπροστά στα καζάνια με το γνωστό μας και αγαπητό “κοφτό” όπως συνηθίσετε να μοιράζετε στο “μοναστήρι”….ΑΛΛΑ .φέτος μόνο για μαζί πακέτο για τους ομιλών την γερμανική “zum Mitnehmen”

dimos-oixalias.gr    Oichalianews.gr