Ο Αλέξης το “μπουγιουρντί”…και το αυτόγραφο της Μέρκελ (MERKEL)

0
464

Αυτόγραφο έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel σε Οιχαλιώτη εστιάτορα ως αποζημίωση που δεν μπόρεσε να των δει….πως και γιατί;…..Ήταν 29 του Απριλίου…και η Angela Merkel πρωθυπουργός Γερμανίας έκανε ένα τα ταξίδι στην πόλη του λιμανιού Bremerhaven.
Όλη η πόλη στο πόδι…και μαζί και ο δικός μας Αλέξης Βαΐου (35) ιδιοκτήτης του εστιατορίου „Olympische Feuer“ “Ολυμπιακή φλόγα”
Ο Αλέξης ετοίμασε για την μεγάλη υποδοχή ένα μεγάλο πανό*** 20 τ.μ  8 χ 2,50 έστρωσε κόκκινο χάλι…και ετοίμασε και “μπουγιουρντί” (φέτα ψητή)  το αγαπημένο φαγητό της κ Μέρκελ……και περίμενε την  “αγαπημένη” κυρία των Ελλήνων να την τρατάρει…..Άλλα δεν φάνηκε….φυσικά…μια και είχε άλλο ραντεβού….λόγου εκλογών που την έκαιγαν πολύ. *** Το ΠΑΝΟ έγραφε  ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

Και έτσι πήρε ο Αλέξης αυτόγραφο από την Μέρκελ ένα μήνα αργότερα ως αποζημίωση..και βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει και στα διάφορα ΜΜΕ της Γερμανίας όπως: Η Μέρκελ είναι μια καλή πολιτικός που κάνει καλά την δουλειά της στην Ευρώπη…..αλλά πολλοί συμπατριώτες μου Έλληνες την κατηγορούν αδικαιολόγητα. Οι Έλληνες είναι μόνοι τους λάθος για την οικονομική κρίση…..και χωρίς την βοήθεια της Γερμανίας τώρα δεν θα στεκόταν στα πόδια…… Και έτσι ο Αλέξης μας ήθελε να ζητήσει συγνώμη από την Ανγκέλα μας μι

Το αυτόγραφο ήδη πήρε την θέση του σε μια πλευρά του εστιατορίου και γράφει : Herzlichen Dank + alles Gute. Angela Merkel. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΌ Angela Merkel….Και ο Αλέξης να δηλώνει χαρούμενος   …..

ΑΛΕΞΗΗΗΗ Η ΟΙΧΑΛΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ στην κεντρική οδό Δημοκρατίας……δεν ξέρω όμως να κεράσουν καφεδάκι η να σε τραβήξουν  το αυτάκι….