Πρώτη ειδική συνεδρίαση στο δήμο Φαρκαδόνας

0
67

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Φαρκαδόνας η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας, για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Οι διαδικασίες ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και ήταν η πρώτη συγκέντρωση του νέου δημοτικού συμβουλίου μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Βασίλης Κουκώνης με αντιπρόεδρο τον Κώστα Κοκκινίδη και ειδική γραμματέα την Ειρήνη Κακαΐτσα.
Στην Οικονομική Επιτροπή έπειτα από ψηφοφορία Τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Ελένη Χαλβατζά, Δημήτρης Δημότσιος, Θανάσης Μεριβάκης και Ελένη Κακαΐτσα με αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, Γιάννη Μέμηλα και Ευάγγελο Κοσμά.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Ευάγγελος Τσιακάρας, Θανάσης Μεριβάκης, Μιχάλης Μπαγιώτης και Ανδρέας Παπαγεωργίου με αναπληρωματικούς τους κ.κ. Χρήστο Καραμάνο, Γιάννη Μέμηλα, Δημήτρη Δημότσιο και Ευάγγελο Ζαφείρη.
Να σημειώσουμε ότι τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συμμετέχουν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου και δύο Αντιδήμαρχοι οι οποίοι θα ορισθούν τις επόμενες ημέρες.